00 Day
00 Hour
00 Min
00 Sec

Email Template adding back slash (\) on edit with single and double quote

Home Forums CRM Email Template adding back slash (\) on edit with single and double quote

Viewing 10 reply threads
  • Author
    Posts
    • #4941
      slowrey2001
      Participant

      I created an email template (we will use this feature a lot) and it looked great. Then I edited it and everywhere I had a single or double quote a backslash is inserted before it. After three edits, there are three slashes. Just wanted to let you know about that.

    • #4942
      slowrey2001
      Participant

      there’s more – when using an email template and adding Links, the links sometimes have extra information added to them so when they are received by the recipient, the link does not work any more. Specifically tried to send a link to a document – this is how it was received:

      https://wp.testmygroups.com/%22//%22http://wp.testmygroups.com/wp-content/uploads/2017/02/Lovemygroups.com-Administrators-User-Manual-20160925.pdf//%22/%22

    • #4944
      Shawon Chowdhury
      Moderator

      @slowery2001,

      Thank you for your information. Will check these functionalities and give you an update within 24 hours.

      Till then cheers πŸ™‚

    • #4996
      Shawon Chowdhury
      Moderator

      @skowery2001,
      Please send me a text copy of your email template.
      Since I don’t have any issue on my side, I have to test it with your template to see where it breaks down.

      Thanks πŸ™‚

    • #5156
      leo de jong
      Participant

      I also have a problem with templates. I added different tags like first and last name etc. When i send the mail, the tags are not showing, instead it leaves a blank space…

      Any ideas? i am running v ersion 1.1.13 of WP Erp

      Thank you

      • #17772
        mowman
        Participant

        I also have the same issue with Templates. The tags do not appear in the contacts screen when selecting a template. Any answer on this yet? Thank you.

      • #17808
        Shawon Chowdhury
        Moderator

        @mowman,

        Just checked again and for me, everything is working good. So, it seems that you are facing it unfortunately. I would like to have a closer look at your site. and sort it.
        Please contact our support-
        http://www.wperp.com/contact

        Thanks for your cooperation πŸ™‚

    • #5177
      Shawon Chowdhury
      Moderator

      @leo de jong,
      Let me check on my local server. Thanks for the information πŸ™‚

    • #5326
      Shawon Chowdhury
      Moderator

      @all,
      The issue (adding extra black slash \) is fixed. Have a look at here: https://github.com/wp-erp/wp-erp

      Thanks πŸ™‚

    • #9868
      Jason Barbour
      Participant

      I’m still experiencing the back slash issue with 1.2.5. It appears to left of all parentheses.

      • This reply was modified 6 years, 8 months ago by Jason Barbour.
    • #9917
      Shawon Chowdhury
      Moderator

      @Jason,

      Facing it in multisite or single site installation?
      Please let me know.

      Thanks πŸ™‚

    • #18338
      decapeter
      Participant

      Same problem, it adds back slash on every single or double quote in the email template editing/saving.
      If i edit the template many times it adds others back shash like that : \\\\’texte\\\\’

    • #18549
      Shawon Chowdhury
      Moderator

      @decapeter,

      We have also noticed this and this will be resolved in the next release.

      Thanks πŸ™‚

Viewing 10 reply threads
  • The forum ‘CRM’ is closed to new topics and replies.

Contact Us

Reach out to us for any inquiry

You must enter full name
You must enter email
You must enter message

We received your query

We will reply to you very soon :)