Javascript errors while trying to make email template

Home Forums CRM Javascript errors while trying to make email template

Viewing 3 reply threads
  • Author
    Posts
    • #4771
      leo de jong
      Participant

      Hi,

      I am trying to write some email templates. In the tab email there is a button “add temlate”… this one is not working for me and gives some javascript errors.

      These are the errors i see:

      Uncaught TypeError: Cannot read property ‘replace’ of undefined
      at Function.m.template (load-scripts.php?c=0&load[]=hoverIntent,common,admin-bar,svg-painter,heartbeat,wp-auth-check,thickb…:590)
      at erp.min.js?ver=20150314:1
      at HTMLAnchorElement.create (crm.js?ver=20170130:562)
      at HTMLBodyElement.dispatch (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.7.2:3)
      at HTMLBodyElement.r.handle (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.7.2:3)
      load-scripts.php?c=0&load[]=hoverIntent,common,admin-bar,svg-painter,heartbeat,wp-auth-check,thickb…:590 Uncaught TypeError: Cannot read property ‘replace’ of undefined
      at Function.m.template (load-scripts.php?c=0&load[]=hoverIntent,common,admin-bar,svg-painter,heartbeat,wp-auth-check,thickb…:590)
      at erp.min.js?ver=20150314:1
      at HTMLAnchorElement.create (crm.js?ver=20170130:562)
      at HTMLBodyElement.dispatch (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.7.2:3)
      at HTMLBodyElement.r.handle (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.7.2:3)
      load-scripts.php?c=0&load[]=hoverIntent,common,admin-bar,svg-painter,heartbeat,wp-auth-check,thickb…:590 Uncaught TypeError: Cannot read property ‘replace’ of undefined
      at Function.m.template (load-scripts.php?c=0&load[]=hoverIntent,common,admin-bar,svg-painter,heartbeat,wp-auth-check,thickb…:590)
      at erp.min.js?ver=20150314:1
      at HTMLAnchorElement.create (crm.js?ver=20170130:562)
      at HTMLBodyElement.dispatch (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.7.2:3)
      at HTMLBodyElement.r.handle (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.7.2:3)

      anyone else has this problem and more important: how to fix?

      Thank you

    • #4801
      Shawon Chowdhury
      Moderator

      @leo de jong,
      Just checked it and added a new email template successfully.
      Can you please confirm that you are using latest version of WP-ERP (1.1.11)
      If yes, then do clean the browser’s cache and try again.

      Thank you 🙂

    • #4818
      leo de jong
      Participant

      Hi Shawon786

      I am using latest version of ERP and latest version of wordpress (erp 1.1.11 and WP 4.7.2)

      The strange thing is I had this error in the schedule page, the main overview page of crm module.

      This was gone when i updated erp to version 1.1.10. This solved the same problem on the schedules page, but the problem moved to the template page.

      So now schedules are working fine, no errors, but templates is not working anymore.

      I cleared the cache and tried with different browsers, no luck.

      I am also running w3total cache plugin, could this be of influence?

      Thank you.

    • #4854
      Shawon Chowdhury
      Moderator

      @leo de jong,
      I have checked WP-ERP with w3total cache plugin too. It is working fine for me 🙂
      To get live support please do contact at https://wperp.com/contact/

      Thank you 🙂

Viewing 3 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.